op welke dag kom je sporten?

WEEK INFO

WAT GAAN WE DOEN?

Het voorjaar hangt in de lucht

Tijdens de winter wordt er over het algemeen minder buiten getraind maar nu de dagen weer wat langer worden is het heerlijk om (weer) buiten te sporten en je voor te bereiden op diverse voorjaarsactiviteiten. De komende maanden zullen er veel hardloop-, fiets- en obstacle runevenementen plaatsvinden. Door regelmatig deel te nemen aan bootcamptrainingen vergroot je je kracht, voel je je beter en ondersteun je een gezonde levensstijl.

Word fitter

De komende weken bieden we tijdens onze trainingen een full body work-out aan die je uitdaagt om hard te werken op je eigen niveau. De trainingen zullen bestaan ​​uit een combinatie van cardio- en krachtoefeningen.

Kickboksen

Als je nog nooit kickboksen hebt geprobeerd, raden we je aan om dit eens te proberen. Hiermee leer je nieuwe vaardigheden en fitnesstechnieken wat ook weer goed is voor je brein!

Nieuwe hardlooptraining

Elke woensdagavond om 19:15 is er een hardlooptraining. Deze training kan door iedereen op zijn/haar eigen niveau gevolgd worden; het maakt niet uit of je een beginnend of ervaren hardloper bent. Tijdens de training geven we hardloopoefeningen met de nadruk op intervaltraining. Ook behandelen we een aantal basisprincipes van hardlopen die je helpen zo efficiënt en effectief mogelijk te rennen. We letten op hoe je voeten de grond raken, kijken naar je loophouding en geven tips hoe je het risico op blessures kunt minimaliseren.

Als je een persoonlijk schema wilt voor 10 km, een halve of hele marathon, neem dan contact op met Kevin. Hij kan samen met jou een trainingsschema hiervoor opstellen.