op welke dag kom je sporten?

over ons

wie is wie

SAMEN TRAINEN

Bij de HBCC werken we in kleine groepen zodat er in elke training persoonlijke aandacht is. Samen trainen en oefeningen doen draagt bij aan je fit en gezond voelen en progressie voelen door al het trainen.

 

onze trainers

Maak kennis met onze trainers, elke met een eigen invalshoek en kijk op fit worden en blijven

Kevin

Ik ben geboren en getogen in Canada waar ik altijd met veel plezier allerlei buitenactiviteiten deed: hardlopen, (race)fietsen, softbal, waterskiën in de zomer en skiën in de winter. Op 16-jarige leeftijd ben ik begonnen met sit-ups en push-ups, een routine die ik tot op de dag van vandaag nog elke ochtend doe. Na het voltooien van zeven marathons heb ik besloten om mijn passie voor fitness te volgen en heb ik de opleiding fitness instructeur met succes afgerond. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het geven van bootcamptrainingen, zowel in groepsverband als individueel. Tevens geef ik hardlooptrainingen in bedrijfsverband. Mijn doel is om iedereen fitter en gezonder te krijgen en te houden.

Janine

Mijn liefde voor de sport is ontstaan rond de kunstijsbaan in Groningen waar mijn ouders mij vaak mee naartoe namen. Ik werd lid van de ijsvereniging en groeide al snel door naar de jeugdbaanploeg en kwam vervolgens in de selectie terecht. Tijdens mijn schaatscarrière op de langebaan en in de shorttrackhal heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met betrekking tot trainingsvormen en bewegingsleer. Naast HBCC trainer ben ik trainer bij Mom in Balance en heb ik mijn eigen bedrijf: BeeBetterYou Massage en Sport. Mijn kracht ligt op het gebied van HIIT trainingen (High Intensity Interval Training). Hiermee bereik je in relatief korte tijd grote vooruitgang op het gebied van uithoudingsvermogen en kracht. Deze intervalseries pas ik inmiddels al heel wat jaren toe in mijn trainingen: bootcamp, suppen, schaatsen en boksen. Het is mijn doel om jou met plezier te laten sporten en het beste uit jezelf te halen.

Jeffrey

Volgt binnenkort …

Bootcamp met elkaar is een zeer gezellige en effectieve manier om fit te worden. Wil je tussendoor extra oefenen, bekijk dan onderstaande video.