op welke dag kom je sporten?

TRAININGEN

VOOR IEDEREEN

Bootcamp alle niveaus

Trainen in een groep op je eigen niveau.

Een full-body work-out waarbij je op je eigen fitnessniveau traint. Je kunt zelf kiezen of je jezelf iets harder wil pushen of niet tijdens de verschillende oefeningen. Bij elke oefening laten we je een eenvoudiger of uitdagender optie zien. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om push-ups of knee-ups te doen. Tussen de oefeningen door rennen we een korte afstand.

Duur: 60 minuten.

Bootcamp hoog niveau

Een uitdagende work-out voor mensen met een goede conditie.

Een combinatie cardio- en krachtoefeningen op hoog niveau om je maximaal uit te dagen. Zo worden onder andere push-ups, squats, dips, lunges, burpees en sit-ups afgewisseld met hardlopen en sprintjes trekken. Dit is een behoorlijk zware training en niet geschikt voor beginners.

Duur: 60 minuten.

Bootcamp power alle niveaus

Een combinatie van krachttraining en explosieve cardio.

Het efficiënt en doelgericht trainen van de grote spiergroepen met behulp van gewichten en andere attributen. De training verhoogt de stofwisseling en zorgt voor een beter kracht-en uithoudingsvermogen. De lessen zijn geschikt voor iedereen en kunnen aangepast worden op je eigen fitnessniveau.

Duur: 60 minuten.

Kickboksen alle niveaus

Een intense vorm van lichaamsbeweging die de algehele conditie verbetert.

Kickboksen helpt bij het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, explosiviteit, flexibiliteit en souplesse. Diverse boks- en traptechnieken komen ook aan bod. Door regelmatig te kickboksen leer je je fysieke grenzen te verleggen en een sterker en gezonder lichaam op te bouwen.

Duur: 60 minuten.

Locaties trainingen

Gedurende de week vinden de trainingen plaats in de Haarlemmerhout. De zondagtraining vindt plaats in de Kennemerduinen

Locatie Haarlemmerhout

Fonteinlaan 5

Locatie Oosterplas

Verzamelen bij hockeyclub HBS op de Bergweg in Bloemendaal